Vytisknout tuto stránku

Chcete ovlivnit budoucí podobu Studentského klubu Celetná?

úterý, 30. červen 2015

Tak neváhejte přihlásit sebe či své kamarády do architektonické soutěže vyhlašované Univerzitou Karlovou v Praze! Univerzita Karlova v Praze vyhlašuje architektonickou soutěž o návrh řešení prostor Studentského klubu Celetná.

Předmět soutěže

Předmětem soutěže je zpracování architektonického návrhu prostor Studentského klubu Celetná (dále jen SKC). Cílem je vyřešit fungování klubu ve stávajících prostorech a možnost jeho případného rozšíření o další místnosti, spolu s napojením na kongresového zázemí sousedícího hotelu. V rámci soutěže by účastníci tedy měli zpracovat dvě varianty návrhu – první počítající se stávajícími prostory klubu a druhou, znázorňující jak by klub mohl fungovat v případě budoucího rozšíření o další prostory. Schémata s označenými místnostmi a bližší informace o provozu klubu naleznete v podkladech k soutěži (viz níže).

Účel a poslání soutěže

Účelem a posláním soutěže je nalézt a ocenit nejvhodnější řešení předmětu soutěže, která splní požadavky vyhlašovatele, obsažené v soutěžních podmínkách a v soutěžních podkladech.

Účastníci soutěže

Soutěž je určena pro studenty a čerstvé absolventy studia oborů se zaměřením na architekturu nebo design. Soutěže se mohou účastnit jednotlivci i týmy s maximálně 5 členy.

Registrace

Registrace je možná u sekretáře soutěže na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to do půlnoci dne 14. 6. 2015.

Dotazy a prohlídka prostor

Případné dotazy lze směřovat na sekretáře soutěže (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Soutěžící mají možnost prohlídky prostor v rámci běžného provozu SKC kdykoliv do 30. 6. 2015 (přes léto je klub zavřený).  Výjimkou jsou termíny, během kterých je SKC rezervován pro pořádání akcí. Informace o provozní době klubu a jeho obsazenosti lze nalézt na jeho webových stránkách. Prohlídku je třeba předem domluvit s provozním klubu (Martin Krátký, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., +420 605 200 237).

Uzávěrka soutěže

Termín odevzdání vytvořených návrhů je 16:00 hod. dne 31. 8. 2015.

Všechny soutěžní návrhy posoudí odborná porota na hodnotícím zasedání, jehož přesné datum bude stanoveno v průběhu soutěže.

Ceny

1. cena se stanovuje ve výši 10 000,- Kč

2. cena se stanovuje ve výši 5 000,- Kč

3. cena se stanovuje ve výši 3 000,- Kč

- zvláštní cena podle hlasování studentů UK – stanovuje se ve výši 3 000,- Kč

Plné znění soutěžních podmínek

Soutěžní podklady

Obsah soutěžních podkladů (P.01  Půdorys klubu (formát .pdf/.dwg), P.02  Fotodokumentace, P.03  Půdorysné schéma využitelných prostor (formát .pdf), P.04  Požadavky na vybavení klubu

Informace o provozu klubu naleznete na:

Informace o provozu klubu

www.facebook.com/pages/Studentský-klub-Celetná

Autor: IPSC
Foto: red.