Vytisknout tuto stránku

Na Univerzitě Karlově můžete studovat v každém věku. Přijďte se přesvědčit

pátek, 2. červen 2017

Pokud je vzdělávání důležitou součástí vašeho života, máte jedinečnou příležitost navštívit již 3. ročník Dne celoživotního vzdělávání, který Univerzita Karlova pořádá v sobotu 16. dubna. Zástupci všech fakult vám představí nabídku desítek profesních, zájmových či e-learningových programů určených zájemcům napříč generacemi. Podstatná část programu je věnována nabídce Univerzity třetího věku. Ta má na UK dlouhou tradici – kurzy pro aktivní a zvídavé seniory univerzita pořádá již od roku 1986.

senior_text

Den celoživotního vzdělávání na UK však není jen Univerzita třetího věku. Zúčastnit se můžete celé řady zajímavých přednášek o vzdělávacích kurzech pro všechny věkové kategorie a vybraná profesní zaměření (například pedagogické a sociální pracovníky, lékaře aj.), dozvíte se o projektu Vzdělávání po síti a o kurzech, které Univerzita Karlova v posledních letech nabízí dětem a mládeži. Jde například o Juniorskou Univerzitu Karlovu a vzdělávací cyklus Hledá se Sofie.

Na Dni CŽV bude k dostání nový katalog programů U3V na pro akademický rok 2016/2017. V případě zájmu budete mít možnost ihned se na vybraný kurz přihlásit.

Kdy: 16. dubna 10–16 hodin

Kde: v prostorách Karolina (Ovocný trh 3, Praha 1)

Vstup zdarma.

Více informací o Dni CŽV naleznete na www.denczv.cuni.cz.

Autor: red.
Foto: Thinkstock