Vytisknout tuto stránku

Prezentujte svou diplomku „na stojáka“. Ti nejlepší si odnesou 10 tisíc korun

středa, 16. říjen 2013 12:36

Trávíte hodiny nad svou diplomkou? Řešíte aktuální téma? Je vám líto, že by vaše práce měla skončit v zadním regálu knihovny? Nenechte své úsilí zapadnout! Naučte se prezentovat myšlenky, nabídněte své poznatky veřejnosti a pokuste se je přenést do praxe.

_nastojaka_text1_330_221Do projektu Diplomky na stojáka se může přihlásit každý student, který má zajímavou vědeckou (bakalářkou, diplomovou či disertační) práci. Podmínkou je, že práce musí být již obhájena na akademické půdě nebo ji student obhájí tento semestr (do listopadu včetně). Vypsané kategorie jsou ekonomická, společenskovědní, technická a přírodovědná.

Uzávěrka přihlášek je 31. října.

Z přihlášených prací vybere odborná porota, kterou tvoří i zástupci Univerzity Karlovy, 16 až 20 nejzajímavějších nápadů, jejichž autoři dostanou šanci je prezentovat před veřejností. Veřejné obhajoby proběhnou v listopadu a prosinci ve večerních hodinách v Era světě (Praha 1, Jungmannovo náměstí 767).

A o co se „hraje“? Největší výhrou je dobře prezentovat svou vědeckou práci před odbornou i laickou veřejností, vítěze každé kategorie ale určitě potěší i 10 000 korun, které lze využít na studijní cestu dle vlastního výběru.

{youtube}tKeGmB_0rLA?list=PLwRyfLs-jtGdhoYBG9W4gB8JmMTF_QCWM"{/youtube}

Autor: Lucie Kettnerová