Vytisknout tuto stránku

Přijďte přivítat nový akademický rok do Karolina

pátek, 12. říjen 2018 17:46

Ve středu 5. října 2016 se za podpory Univerzity Karlovy uskuteční v nádvořích Karolina již tradiční Studentský jarmark. Akce je koncipována jako neformální uvítání akademického roku a jejím cílem je prezentovat studentům (a nejen jim) širokou škálu studentských spolků napříč univerzitou, jejich aktivity a širší možnosti spolupráce a zapojení se do aktivního dění na UK.

jarmark_text

Prezentace spolků na jednotlivých stáncích doplní různé workshopy, burza knih a další překvapení. Součástí bude i bohatý hudební program zajišťovaný studentskými kapelami. K dispozici bude možnost občerstvení jak na stáncích, tak v nově zrekonstruovaném Studentském klubu Celetná 20.

Jarmark bude oficiálně zahájen v 13:00 a jeho program na nádvořích bude pokračovat do 22:00, poté se akce přesune na hudební after-party do Studentského klubu Celetná 20.

Akce je otevřená zdarma všem zájemcům z akademické obce i širší veřejnosti.

Pořadatelé Jarmarku si zároveň dovolují pozvat na paralelně probíhající Veletrh pracovních příležitostí Univerzity Karlovy – Absolvent, který se bude konat již od dopoledních hodin v sousedících prostorách v rámci areálu Karolina.

Autor: red.
Foto: red.