Informační den UK: kompletní informace o studiu i bohatý doprovodný program

pátek, 20. listopad 2015

Univerzita Karlova opět připravila pro všechny zájemce o studium Informační den. Třináctý ročník této akce se uskuteční v prostorách Přírodovědecké a 1. lékařské fakulty na pražském Albertově již tuto sobotu 21. listopadu od 9.00 do 16 hod. Kromě informací o možnostech studia na UK čeká na návštěvníky také bohatý doprovodný program.

albertov_text

V průběhu akce se představí všech 17 fakult univerzity. Zájemci o studium se u jednotlivých stánků dozvědí kompletní informace o nabídce studijních programů, kterých UK v současné době nabízí více než 300. Zároveň získají podrobnosti o přijímacím řízení pro akademický rok 2016/2017, podmínkách studia, možnostech ubytování a množství dalších užitečných rad důležitých při rozhodování o podání přihlášky na vysokou školu.

V rámci Informačního dne bude po celý den probíhat bohatý doprovodný program, který je zaměřen na přípravné kurzy ke studiu na UK, na otázky ubytování a stravování a na zájmovou činnost studentů či možnosti studijních pobytů v zahraničí. Návštěvníci jsou také zváni do tzv. Studentské kavárny na dvoře Purkyňova ústavu, kde si budou moci neformálně u kávy popovídat se současnými studenty jednotlivých fakult o jejich zkušenostech se studiem. Pro uchazeče se speciálními potřebami bude připraven seminář, na kterém se zjistí potřebné informace o možnostech modifikovaného přijímacího řízení.  Součástí doprovodného programu bude i tradiční komentovaná procházka albertovským kampusem.

Informační den je pro všechny návštěvníky zdarma.

Více informací naleznete na webové stránce www.informacniden.cuni.cz.

Autor: red.
Foto: red.

Sdílejte článek: