Sháníte učebnice? V knihkupectví Karolinum mají v říjnu 20% slevy

čtvrtek, 10. říjen 2013 11:37

Mimořádnou slevu ve výši 20 % získáte až do konce října nejen na všechny publikace z produkce Nakladatelství Karolinum, ale i na knihy od nakladatelství Grada, Galén a Triton. Zvýhodněná cena platí jak pro nákup v kamenné prodejně v Celetné 18, tak pro objednávky učiněné prostřednictvím e-shopu. Sleva se vztahuje také na e-knihy!

nakup_text

Slevy na začátku akademického roku se staly v knihkupectví Karolinum už tradicí a počet nakladatelství, jejichž produkce se sleva týká, postupně narůstá. Letošní novinkou je zvýhodnění cen u všech publikací od Tritonu. Knihkupectví slibuje, že má všechny nabízené tituly skladem a při objednání přes internet budou k vyzvednutí v prodejně už druhý den. Vybírat můžete z řady nových vědeckých monografií, učebnic, skript a dotisků úspěšných titulů.

O Nakladatelství Karolinum

Za dobu své existence vydalo Karolinum kolem 5 500 publikací, přičemž velký důraz je kladen na kvalitní typografii a vysokou polygrafickou úroveň publikací. Učební texty jsou často vyhledávány studenty dalších českých i slovenských vysokých škol, vědecké publikace oslovují širší čtenářskou obec. Rozsáhlé a odborně vysoce fundované monografie z lékařských oborů a dějin umění nalezly kladnou odezvu nejen v České republice, ale i v zahraničí. Novinkou nakladatelství je nabídka e-knih.

Autor: Lucie Kettnerová
Foto: red.

Sdílejte článek: